Meesterbakker Print Skip to navigation

Herken de hand van de Meester in onze aardbeientaart.

We hebben een filmpje opgenomen waarin wij u laten zien hoe onze banketbakkers van verse aardbeien en room deze heerlijke taart maken.

Onze aardbeien zijn van Hollandse bodem en dat proeft u. Wij Meesterbakkers hebben de eerste keus bij Bert Baks, die al jarenlang de huisteler is van onze aardbeien. Op de voedingsrijke volle grond krijgen de vruchten bij hem alle zorg om te rijpen in de Brabantse zon. Aardbeien zijn kwetsbaar en beperkt houdbaar. Ze worden daarom door ons binnen 24 uur verwerkt in de lekkerste banketbakkersproducten. Bijvoorbeeld in ons aardbeientaartje. De bodem van roomboterkoek wordt gevuld met amandelspijs en daarna gebakken. Na het afkoelen spuiten de banketbakkers er heerlijke banketbakkersroom op. Daar bovenop komen de verse aardbeien. Deze worden bedekt met een dun laagje gelei voor een mooie glans.