Plan(t) jij alvast de borrel of bbq?

Gratis kruiden voor in de keuken

Bij aankoop van een barbecue- of borrelbrood krijg je een gratis bloeikaart cadeau. Hiermee kun je zelf keukenkruiden zaaien en oogsten.


Een bloeikaart is een kaart van plantbaarpapier. In het papier zitten zaadjes verwerkt. Dit stop je in de (pot)grond en geef je water en al na 5-10 dagen groeien er plantjes uit. Nog even goed verzorgen en voor je het weet, knip je de verse blaadjes kruiden eraf.

We hebben drie soorten bloeikaarten met kruidenzaadjes laten maken. Tijm, basilicum en rucola. Deze hebben we gekozen omdat ze erg lekker combineren bij ons brood. Bij elk soort hebben een lekker recept gezocht, uitgeprobeerd, geproeft, bijgeschaafd tot we tevreden waren. Die recepten vind je op de pagina van jouw Meesterbakker.

Bij aankoop van barbecue- of borrelbrood* krijg je een gratis bloeikaart. Welke broden meedoen, zie je op de pagina van jouw Meesterbakker. Eén ding is zeker, het zijn broodsoorten heerlijk zijn in combinatie met lekkere smeersels, dips en salades bij de barbecue of bij de borrel. De actie loopt van 22 mei t/m 10 juni 2023. Op = op.
* Er wordt één bloeikaart per bezoek aan onze winkel.

 
Meesterbakker